Yurist.ck.ua

Home Юридичний (правовий) Дью Ділідженс (Due diligence)

Юридичний (правовий) Дью Ділідженс (Due diligence)

Дью Ділідженс (Due diligence) - це комплекс аналітичних і оперативних заходів для перевірки законності і комерційної привабливості запланованої операції, інвестиційного проекту.

Мета процедури due diligence - провести юридичну і правову експертизу діяльності компанії, максимально виявити ризики, пов'язані з її покупкою.

В ході процедури будуть зроблені наступні дії:

  • огляд установчих документів, юридичного статусу, документів про корпоративне управління, рішень колегіальних органів управління і основних доручень.
  • аналіз основних операцій з акціями, частками товариства, відомостей про акціонерів, учасників їх майнових і немайнових прав.
  • перевірка основних контрактів і майнових прав компанії, трудові стосунки і претензійно-позовна діяльність.

За бажанням клієнта, даний список може бути розширений.

Юридичний (правовий) Дью Ділідженс (Due diligence) м. Черкаси. Юридичний (правовий) Дью Ділідженс (Due diligence) у Черкасах. Юридичний (правовий) Дью Ділідженс (Due diligence) у місті Черкаси. Вирішення корпоративних суперечок і конфліктів м. Черкаси. Захист корпоративних прав, бізнесу м. Черкаси. Вирішення корпоративних суперечок і конфліктів у Черкасах. Захист корпоративних прав, бізнесу у Черкасах. Вирішення корпоративних суперечок і конфліктів у місті Черкаси. Захист корпоративних прав, бізнесу у місті Черкаси. Юридический (правовой) Дью Дилидженс (Due diligence) в Черкассах. Юридический (правовой) Дью Дилидженс (Due diligence) в городе Черкассы. Разрешение корпоративных споров и конфликтов  г. Черкассы. Защита корпоративных прав, бизнеса г. Черкассы. Разрешение корпоративных споров и конфликтов в Черкассах. Защита корпоративных прав, бизнеса в Черкассах. Разрешение корпоративных споров и конфликтов в городе Черкассы. Защита корпоративных прав, бизнеса в городе Черкассы.